Om Solnord

Innovativa solälskare med blickarna på en hållbar framtid

Få skräddarsydd offert

Återta kontrollen av framtiden med Solnord

Vi är solenergibolaget med 8 års erfarenhet av innovation inom energibehov. Vi hjälper våra kunder ta kontroll över sin elkonsumtion som möjliggör en hållbar framtid där man är oberoende av dyra elpriser. Vi är stolta över att vara ett av Sveriges mest omtyckta företag inom solenergi där vi fyra år i rad har vi blivit rekommenderade på Reco.

glatt par som framför sitt hus med installerade solceller

"Från Smygehuk till Treriksröset"

Solnord är det rikstäckande solcellsbolaget med stark lokal förankring på din ort. Utöver heltäckande solenergilösningar finns vår breda kompetens alltid nära dig så du kan känna dig trygg innan och efter installation

Upptäck våra lokala kontor
Vår vision

Skapa verklig impact genom hållbara investeringar

"Solenergi är en av de mest hållbara investeringarna du kan göra idag - både för plånboken och miljön. Vår vision är ett samhälle där medborgaren är oberoende, elsmarta prosumenter som har kontroll över sin elkostnad och sin klimatpåverkan. Med våra produkter och tjänster vill vi göra en hållbar framtid tillgänglig för alla."

Solnords ledord

Innovation, passion & trygghet

Innovation

Vi strävar ständigt efter att vara ledande inom vår bransch genom att outröttligt utveckla produkter och hitta nya bättre sätt att leverera solcellslösningar till våra kunder. Vi vill aldrig sluta forma framtiden för förnybar energi.

Passion

Vi brinner för solenergi och den positiva skillnaden den gör i samhället. Varje medlem av vårt team delar en passion för att leverera högkvalitativa solcellslösningar och för att överträffa våra kunders och kollegors förväntningar.

Trygghet

Vi är dedikerade till att säkerställa att anställda och kunder alltid känner sig trygga och välinformerade. Med trygghet som vår ledstjärna strävar vi efter att bygga starka och långvariga relationer med våra kunder, partners och kollegor i vår resa mot ett hållbart samhälle.

Våra ledord genomsyrar hela organistation, från arbetsplats till kundupplevelse.

Två montörer som installerar solpaneler på taket
Karriär med Solnord

Bli franchisetagare eller upptäck lediga tjänster

Vi letar ständigt efter människor som delar samma driv att göra ett hållbart intryck på världen. Tveka inte att höra av dig om du vill du vara med på resan, antingen som entreprenör och driva egen franchise/region eller ifall du vill göra en impactkarriär på någon av våra lediga roller.  

Jobba med Solnord
Boka intro
Bli kontaktad av ett solenergiproffs. Vi hjälper dig bli redo för solenergi.
  1. Alltid gratis konsultation och hembesök
  2. Snabb leveranstid (veckor - inte månader!)
  3. Grönt avdrag (upp till 50 000 SEK per person)
Eller ring oss direkt på 010-200 71 50