Våra solpaneler

Vi har valt att bygga vårt panelsortiment av de bästa produkterna som finns på marknaden utifrån tre kategorier: Kostnadseffektivt, Europeiskt och Premium. När vi valt bland den stora floran av paneler på marknaden har vi givetvis tittat på vilken kvalitet panelen har och hur prisvärda de är men också att de skall vara tillverkade med hänsyn till miljön. En annan viktig faktor är vilka garantier som lämnas samt att bolaget bakom garantin är stort, stabilt och kommer att finnas kvar om 25 år så att du som kund kan känna dig trygg om du mot förmodan skulle behöva nyttja garantin. Alla våra paneler har 25 års linjär effektgaranti.


Kostnadseffektivt

De två största producenterna av solpaneler i världen är Trina Solar och Jinko Solar. De har blivit störst eftersom de tillverkar paneler av mycket hög kvalitet. Den stora volymen har även medfört låga priser. Deras paneler är likvärdiga i pris och kvalitet och ser för det otränade ögat identiska ut. Båda ligger i topp i SolarScoreCard som är en jämförelse av de större producenternas hållbarhetsarbete. Genom att vi vid inköp tar hänsyn till tillgång och pris på respektive tillverkares paneler säkerställer vi att du som kund får bästa pris och bästa leveranstid. Trina och Jinko lämnar 10 års produktgaranti och 25 års linjär effektgaranti.

Trina / Jinko Mono 305W helsvart 1595 kr ink. moms per st.


Hållbart och innovativt

ZnShine Solar är en av de mest innovativa kinesiska tillverkarna. Detta kombinerat med att de är en Tier 1 tillverkare borgar för trygghet och stabilitet. Deras senaste produkt är en glas-glas panel med grafenbeläggning. Den svagaste punkten på en traditionell panel är plastskiktet på panelens baksida, på en glas-glas panel är detta skiktet bytt mot en glasskiva. Detta gör att panelen inte åldras lika snabbt och ger en betydligt bättre hållbarhet. Grafenet ger en självrengörande yta. Varje gång det regnar spolas smutsen bort vilket säkerställer att det inte finns någonting i vägen mellan solen och panelen. Detta ger en märkbar skillnad i produktion på sikt och gör att penelerna ser trevligare ut. Panelerna är tillverkade med modern 12-busbar teknik vilket gör att de är mer motståndskraftiga mot microcracks och ser mer homogena ut då de silverfärgade linjerna på framsidan blir fler men tunnare. ZnShine Solar lämnar 10 års produktgaranti och 30 års linjär effektgaranti.

ZnShine Solar Mono 305W helsvart glas-glas med grafenbeläggning 2395 kr ink. moms per st.


Premium

Om endast det bästa är gott nog så är LG panelerna det självklara valet. LG-panelerna uppnår marknadens bästa verkningsgrad och är producerade med extrem kvalitet och precision ner i minsta detalj. Panelerna är tillverkade med modern 12-busbar teknik vilket gör att de är mer motståndskraftiga mot microcracks och ser snyggare ut. Som ett av världens ledande hi-tech företag har LG en tradition av att ligga i teknikens absoluta framkant. LG lämnar 25 års produktgaranti och 25 års linjär effektgaranti.

LG NeON2 N1C 355W 3185 kr ink. moms per st.

LG NeON2 Black N1K 340W 3165 kr ink. moms per st.

LG NeON2 R Q1C 370W 4225 kr ink. moms per st.

LG NeON2 R PRIME Black Q1K 360W 4700 kr ink. moms per st.